Concurs


      

Înscrie-te şi participă la concursul organizat pe blogul “Things unsaid” şi poţi câştiga cartea Dragoste în vremea holerei de Gabriel Garcia Marquez. Este una dintre cărţile mele preferate pe care o recomand aici.

Tot ceea ce trebuie sã faci este sã rãspunzi într-un comentariu la întrebarea Care este sacrificiul suprem pe care l-ai face pentru persoana iubitã? şi, evident, sã laşi o adresã de mail la care poţi fi contactat ulterior.

Cel mai frumos comentariu, din punctul meu de vedere, va fi recompensat cu cartea lui Marquez, trimisa cu ajutorul Elefantului direct la uşa câştigãtorului. Concursul se încheie pe 15 martie şi cred ca aveţi timp suficient sã vã gândiţi!

Inspiraţie maximã vã doresc! Big Smile

 

Tags: , ,

Leave a Reply

14 Comments on "Concurs"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
filotegheorghe
Guest

Sa fii sincer la modul suprem !

Sandra
Guest

Sacrificiul suprem…Iubesc,si pt mine asta inseamna sa aud bataile inimii lui in fiecare dimineata.Imi place sa ii vad ochii fericiti;are libertatea de a face lucrurile care il implinesc.Nu ii promit stelele de pe cer ci ii ofer dragostea mea neconditionata oriunde ar fi,orice ar face si oricat timp ar trece fara sa il vad.Toate astea pentru ca si eu primesc ceea ce dau.Sacrificiu in iubire nu cred ca exista.Sunt lucruri pe care le faci fara sa te gandesti la propria persoana si asta pentru ca simti implinirea lui ca si cum ar fi a ta.Unul face parte din celalalt.

Ana-Felicia
Guest
E usor sa vorbesti de sacrificiu la 20 de ani , pentru draga/dragul …lumina ochilor tai etc… Dar …de ce sunt atatea divorturi,despartiri ? de ce s-a acutizat lupta intre sexe, de ca atata misoginism sau feminism inflamat ? Hai sa vorbim de sacrificiu dupa ani si ani de convietuire , cand poate nu pare nimanui ca ai facut un sacrificiu dar timpul ( aceasta moneda demonetizata in realitate ) in care ai stat alaturi , cu bune-cu rele , timpul-constient daruit e cel mai mare sacrificiu . In viata asta absurda , in care toti suntem intr-o alergatura ,… Read more »
Ana-Felicia
Guest

nu-i cazul meu , dar cel mai mare sacrificiu pe care il poti face pt persoana draga e sa renunti la visul vietii tale … un mare sacrificiu si o tot atat de mare greseala..

name
Guest
Buna, Irninis! Dintr-o intamplare am ajuns pe blogul tau, am aruncat o privire la repezeala si am ajuns la CV-ul tau. WOW, impresionant! Nu mai pomenesc despre foamea ta de lectura, nu aveam cum sa nu observ ca te pasioneaza in deosebi cartile de dragoste. Poate de aici si tema concursului. Acum ca am ajuns la acest subiect, mai ales ca ma aflu in sectiunea dedicata lui, am o dilema. Este cumva o intrebare capcana? De ce spun asta: esti o fata inteligenta; din cele scrise de tine, pari nascuta sa iubesti pana la final si chiar dupa; cartile citite… Read more »
wpDiscuz
Facebook

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0